1 AYDA 100 TON KATI ATIK ENERJİYE DÖNÜŞTÜ

18 Temmuz 2021 16:29 Çemişgezek Belediyesi 376

İlçemizin doğası 1 ayda 100 ton daha az kirlendi

1 Ayda 100  Ton Katı Atık Enerjiye dönüştü.
Haziran  Ayında transferine başladığımız Katı atıkların 1. ay toplam katı atık ağırlığı belli oldu. İlk ay içerisinde yaklaşık 100  ton katı atık Çemişgezek Katı atıktan Enerji Üretim tesisine transfer edilerek enerjiye dönüştürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YILDIZ " 1 Ay'da toplam 100 ton Katı atığı ilçemizden çıkararak daha temiz bir çevre hedefimize hızla ilerliyoruz. İlçemize kazandırdığımız bu güzel proje ile  ilçemizin doğası ayda 100 ton daha az  kirlendi "ifadelerinde bulundu .