1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

30 Nisan 2020 18:06 Çemişgezek Belediyesi 742

BAŞKAN YILDIZ DAN 1 MAYIS MESAJI

YILDIZ BAŞKANDAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI ;

1 Mayıs, dünya çapında “Birlik ve Dayanışma Günü” olarak tüm işçiler tarafından kutlanmaktadır.
Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, çalışanların birlik, emek ve dayanışma günüdür.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin dayanışması, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, demokrasi kültürünün zirveye çıktığı, sevginin, barışın yeşerdiği bir bayram olarak hafızalarda yer etmiştir ve bundan sonra da böyle olacaktır.

Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan tüm İşçi kardeşlerimin bu mutlu gününü kutlar,  kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam dilerim.