11 KONUTLUK ÖĞRETMENLER LOJMANI

İlçemize hayırlı olsun

PROJELERİMİZ

İLÇEMİZE 11KONUTLUK ÖĞRETMENLER LOJMANI
Sayın Valimizin desteği, İl Milli Eğitim Müdürümüz Gürsel Ekmekçi  nin Ankara da Bakanlık nezdinde birlikte başlattığımız gayretli çalışmalar neticesin de İlçemize 11konutluk lojmanların yapımına bu yıl başlanacaktır .Şu an da zemin etüt çalışmaları yapılmaktadır . Yibo ve eski öğretmen lojmanlarının yeri muhtemel seçenekler arasındadır . Programa alınmış, ödeneği konulmuş ihalesi bu yıl yapılarak ödenek durumuna göre en geç iki yıl en erken bu yıl içerisinde tamamlanması öngörülmektedir.

BÜTÜN BU HİZMETLERİN  ÇEMİŞGEZEK E ULAŞMASINDA DÜNYA LİDERİ SAYIN DEVLET BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN A  BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ŞAHSIM VE TÜM ÇEMİŞGEZEK HALKI ADINA MİNNET VE ŞUKRANLARIMIZI SUNUYORUZ. BÜYÜK TÜRKİYE OLMA YOLUNDA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ TÜM ÇABA ve GAYRETLERİNİZ DE  DESTEĞİMİZ ,DUALARIMIZ SİZİNLEDİR . SAĞLIK SIHHAT AFİYETLER DİLİYORUZ. YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN.

AYRICA;BU TOPRAKLARIN ÖZ HAS EVLADI İSTANBUL MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ATAŞ A, SAYIN DEVLET BAŞKANIMIZIN YOL ARKADAŞINA, 40 YILLIK SİYASİ HAYATINDA BAŞTA ÜLKEMİZE ve İLÇEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU ,YAPMAYA DEVAM ETTİĞİ TÜM HİZMETLERDEN ÖTÜRÜ MÜŞEKKİRİZ.YİNE ŞAHSIM ,TÜM ÇEMİŞGEZEK LİLER ADINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ,MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ .SİZİNDE YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN AYDINLIK OLSUN SAYIN BAŞKANIM.

İLÇEMİZİN HİZMET SERÜVENİN DE BÜYÜK EMEK ve İRADE Sahibi MİLLİ EĞİTİM BAKANI SAYIN ZİYA SELÇUK'A , ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZ SAYIN MURAT KURUM A ,GENÇLİK ve SPOR BAKANIMIZ SAYIN MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU NA , TUNCELİ VALİMİZ SAYIN TUNCAY SONEL E , ÇEMİŞGEZEK TE 5 YILDIR GÖREV YAPAN HARUN KAZEZ E , 23 YAŞINDA ALDIĞI AK PARTİ BAYRAĞINI YÜKSEK BAŞARI EMEK ve GAYRETLE TAŞIYAN ÇEMİŞGEZEK BELEDİYESİNİ İLÇE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE ALARAK TAÇLANDIRAN İBRAHİM ENES SOMYÜREK E ,TÜM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE ve ÇALIŞANLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İLÇEMİZİN NİCE YENİ HİZMETLERE KAVUŞMASI YOLUNDA SİZLERİN DESTEĞİNİ UMUTLA BEKLEYECEĞİZ İNŞAALLAH...
METİN LEVENT YILDIZ
ÇEMİŞGEZEK BELEDİYE BAŞKANI