12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

12 Mart 2022 16:12 Çemişgezek Belediyesi 382

BAŞKAN YILDIZ'DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sn.Metin Levent Yıldız'ın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

İstiklâl Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümünü kutluyor, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.” temennisiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Metin Levent Yıldız