15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ÇEMİŞGEZEK'TE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

16 Temmuz 2022 08:47 Çemişgezek Belediyesi 440

Çemişgezek ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, yoğun katılımla coşku içerisinde gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri İlçemizde dolu dolu yaşandı.

Yapilan etkinlikler kapsamında
Cuma namazı öncesinde tarihi Süleymaniye camiinde Şehitlerimizin aziz ruhları için Mevlidi Şerif, Kur'an'ı Kerim tilaveti ve dua programı yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehitlikler ziyaret edildi.

Kahramanlığın simgesi haline gelen fotoğrafların yer aldığı sergi, Kaymakamımız Sayın Önder Koç, Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent Yıldız, ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından gezildi

Cumhuriyet Meydanında başlayıp yine etkinlik alanına kadar süren ve vatandaşların tek yürek olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşü gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikler Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın  okunmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının sinevizyondan canlı izlenmesinin ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma ilçe Kaymakamımız tarafından yapıldı.

15 Temmuz gecesi verilen mücadele, sinevizyon gösterileriyle tekrar hatırlandı.

Din görevlilerimiz ve ilçe Müftüsü Sayın İsmail GÜVEN tarafından, etkinlik alanında Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve dua programı yapıldı.

Öğrencilerimiz tarafından günün anlamına uygun olan şiirler okundu.

Vatandaşlarımızın coşku içinde katılım gösterdiği program, 00.13 te selalar okunmasıyla tamamlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  programına , Kaymakamımız Sayın Önder Koç, Belediye Başkanımız  Sayın Metin Levent Yıldız,İlçe Başkanımız Sn.Ugur Oğuz KÖSE, Kamu kurumlarının amirleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Şehitlerimizin yakınları, Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

• Etiketler