15 TEMMUZ'UN 5. YILINDA İLÇEMİZDE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz 2021 23:05 Çemişgezek Belediyesi 507

15 TEMMUZ RUHU VE ÇOŞKUSU ÇEMİŞGEZEK'TE YAŞANDI

15.07.2016 tarihinde  Fetullahçı Terör Örgütü  tarafından Türk Milletine ve Türk demokrasisine  karşı kalkışmada bulunulması üzerine,  O gece milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN çağrısı üzerine meydanlara akın ederek demokrasimize sahip çıkmış ve egemenliğin yegane sahibinin millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.  15 Temmuz günü Türk Milletinin zafer yazdığı o gecenin 5. Yıldönümü İlçemizde kutlandı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri  kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent YILDIZ ve Kurum Amirlerinin katılımıyla  İlçemizde bulunan şehit mezarlıkları ziyareti ile başladı.
15 Temmuz ‘un ruhunu ve coşkusunu tüm halkımıza yaşatmak, adına saat 20.30 itibariyle Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent YILDIZ, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet GÜDER ve protokol üyeleri ve halkımızın yoğun katılımıyla ,Çarşı Meydanında  hazırlanan programda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.15 Temmuz gecesi  için özel olarak hazırlanan slayt/video izlendi. Şehitlerimiz anıldı, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi.

Program kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Vural BERKER'in konuşmasıyla program devam etti.
Program İlçe Kaymakamımızın konuşması ve 15 temmuz gecesi yaşananları gösterir slayt gösterisi ile son buldu.