18 MART ÇANAKKALE HAFTASI ÇEMİŞGEZEK'TE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

18 Mart 2021 13:54 Çemişgezek Belediyesi 476

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla, Çemişgezek Hükümet Konağında çelenk sunma töreni yapıldı.

Çemişgezek Kaymakamı Sn.Mehmet Güder , Çemişgezek  Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız Atatürk Büstü’ne çelenklerini sunmalarının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz hatıraları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Hükümet Konağı Önünde yapılan törenin  ardından Çemişgezek Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programla sonra erdi.

• Etiketler