19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

18 Ekim 2021 14:25 Çemişgezek Belediyesi 317

BAŞKAN YILDIZ'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Başkandan Kutlama Mesajı
Belediye Başkanımız Sn.Metin Levent Yıldız 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan YILDIZ mesajında
"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan muhtarlık müessesesinin temsilcisi tüm kardeşlerimin ve büyüklerimin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum.
Yerel yönetimlerde halkın istek ve taleplerini bizlere ulaştırmak ve güçlü Çemişgezek,  düşüncesini hayata geçirmek için gayret sarf eden tüm muhtar kardeşlerime bu vesile ile tekrar teşekkür ediyor hayatını kaybetmiş tüm muhtarlarımızı rahmetle anıyorum"
Metin Levent Yıldız
Çemişgezek Belediye Başkanı