23 NİSAN ÇOCUKLARI KOLTUKLARI DEVRALDI

22 Nisan 2022 16:00 Çemişgezek Belediyesi 417

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MÜNASEBETİYLE ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇETİN YILMAZ'I ZİYARET ETTİLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Vural Berker ve beraberindeki öğretmenler ve öğrenciler Belediye Başkan V. Çetin Yılmaz'ı Makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkan V. Çetin YILMAZ, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu, sırasıyla gelen öğrencilere devretti. Makam koltuğuna oturan öğrenciler, yaşadıkları heyecan ve mutluluk için Belediye Başkan V. Çetin Yılmaz'a teşekkür etti.
Çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Belediye Başkan Vekilimiz Çetin Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek öğretmen ve öğrencilere teşekkür etmesinin ardından çeşitli hediyeler vererek başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

• Etiketler