23 Nisan çocukları koltukları devraldı

22 Nisan 2019 15:31 Çemişgezek Belediyesi 1419

Belediye Başkanımız Sn.Metin Levent Yıldız,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak başkanlık koltuğunu kendisini makamında ziyaret eden çocuklara bıraktı.

İstiklal ilk öğretim okulu 4.sınıf öğrencisi Sümeyye Yıldız Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız’dan koltuğu devraldı.Başkan Sümeyye Yıldız’ın ilk talimatı hayvan barınaklarının yapılması oldu.Ayrıca Başkan Sümeyye Yıldız, Çemişgezekli olan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sn.Mustafa Ataş’ı arayarak ondan ilçedeki turizmin geliştirilmesi ve tarihi yapıların onarımlarının yapılmasıyla ilgili destek istedi. Milletvekilimiz Mustafa Ataş ise minik öğrencinin ve beraberindeki arkadaşlarının gününü kutlayarak, Çemişgezek için ellerinden gelen bütün hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Metin Levent Yıldız ,çocuklarla yaptığı sohbette en büyük hizmetin çocuklara yönelik olarak yapılan çalışmalar olduğunu vurguladı.23 Nisan dolayısıyla Türkiye genelinde makamların çocuklara bırakıldığını belirtirken “Makamların çocuklara devredilmesinde ki gayemiz yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu makamları sevdirmek ve bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanımız Metin Levent Yıldız 23 Nisan dolayısıyla çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandı.