29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

28 Ekim 2020 11:02 Çemişgezek Belediyesi 568

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇEMİŞGEZEK'TE TÖRENLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenle Kutlandı.

Çemişgezek Belediye Başkanımız Metin Levent Yıldız,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen  programına katıldı.
Çemişgezek Hükümet Konağı bahçesinde  düzenlenen törene Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder, Çemişgezek Belediye Başkanı  Metin Levent Yıldız,Kurum Amirleri,Polis ve Askerî erkan  katıldı.

Tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının Atatürk anıtına  çelenklerinin sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
Günün anlam ve önemine belirten konuşmayı İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Güder yaptı.
Proğram  Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle sona erdi.