30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çemişgezek’te törenle kutlandı

30 Ağustos 2019 10:11 Çemişgezek Belediyesi 1376

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümü  Çemişgezek’te de törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıldönümü nedeniyle Çemişgezek hükümet konağı önünde tören düzenlendi. Törene Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Gaziler, Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile askeri erkân katıldı.

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.  Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Törenin ardından Kaymakamlık  Makamında tebrikleri kabul eden Çemişgezek Kaymakamı ve Belediye Başkanı,Gaziler başta olmak üzere törene katılanların gününü kutlayarak sohbet ettiler...