5 yıldır bakımsızlığa terk edilen tuvaletlerde bakım çalışması

24 Haziran 2019 10:39 Çemişgezek Belediyesi 1093

NASIL ALDIYSANIZ ÖYLE BIRAKTINIZ MI?

Çemişgezek Belediyesine bağlı Fen İşleri  tarafından ilçe merkezinde bulunan tuvaletlerde  başlatılan yapım ve bakım çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri  ekiplerinin hummalı bir şekilde sürdürdüğü yapım ve bakım çalışmaları ilçe merkezinde bulunan  tuvaletlerde sürüyor. Fen İşleri personelleri  çalışmalarla ilgili açıklamalarında, ’’İlçemizde Belediye Garajı yanında  bulunan tuvaletlerimizde bakım ve onarım çalışmalarımızı arkadaşlarımızla beraber sürdürüyoruz. Biz Çemişgezek  Belediyesi olarak yapım ve bakım çalışmalarımızı gerçekleştirirken, vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var. Vatandaşlarımızın ilçemizde bulunan tuvaletlerimize sahip çıkmalarını temiz ve sağlam bir şekilde bırakmalarını rica ediyoruz. İlçe merkezimizde bulunan tuvaletlerimizi nasıl aldıysanız öyle bırakmanız gerektiği düşüncesindeyiz’’ ifadelerine yer verdi.
Çalışmaların yapılacak olan 18.dut ve peynir festivaline kadar tamamlanması bekleniyor.