50 YATAKLI KONAKLAMA PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

28 Kasım 2019 08:43 Çemişgezek Belediyesi 1270

ÇEMİŞGEZEK BELEDİYE BAŞKANIMIZ SEÇİM VAATLERİNDE BULUNDUĞU 50 YATAKLI KONAKLAMA PROJESİ İÇİN İNCELEMELER YAPILDI

Kıymetli hemşehrimiz İstanbul Millet Vekilimiz Sayın Mustafa Ataş'in girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'in talimatları neticesinde Çemişgezek Belediye Başkanımız Sn.Metin Levent Yıldız secim döneminde vaat ettiği konaklama projesi hayata geçiyor.

50 ve daha fazla konaklama projesi için  Tunceli Valisi Sn.Tuncay Sonel Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez ve Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ı ziyaret ederek konaklama yerinin tespiti için incelemelerde bulundu.