19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ

19 Ekim 2021 11:09 Çemişgezek Belediyesi 1513

MUHTARLAR GÜNÜ FOTOĞRAFLARI

MUHTARLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA PROGRAMI

İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile çelenk sunma programı düzenlendi.
İlçe Hükümet Konağı tören alanında gerçekleştirilen program,
ilçe Yazı İşleri Müdürü Sn.Sebahattin Özçelik ,Ak Parti İlçe Başkanımız Sn.Uğur Oğuz Köse, kurum amirleri , mahalle ve köy muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleşti.
İlçe Başkanımız Sn.Uğur Oğuz Köse muhtarlarımızın gününü kutlayarak muhtarlarımıza gül hediye etti
  İlçe Kaymakamımız Sn Önder Koç  Kaymakamlık toplantı salonunda Muhtarlarımız la bir araya gelerek  özel günlerini  kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Tören Muhtarlarla  hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra sona erdi.