Metin Levent Yıldız

Ak Parti Çemişgezek Belediye Başkanı (2019-Devam ediyor)

Metin Levent Yıldız
1970 yılında Tunceli/Çemişgezek’te doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Çemişgezek‘te bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

1994 yılına kadar Çemişgezek Belediyesi'nde çalışmasının ardından medya kuruluşunda işletmecilik ve yöneticilik yaptı. Elazığ‘da esnaflık yapmaya zaman içerisinde aktif siyasetle ilgilenmeye başladı.

AK Parti Çemişgezek İlçe Teşkilatının kurucu üyesi olarak, Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2004 yılı seçimlerinde AK Parti'den Çemişgezek Belediye Başkanlığına seçildi.

2009 yılında yine AK Parti'den belediye başkan oldu.

31 Mart 2019’da yapılan Yerel Seçimlerde, AK Parti Tunceli/Çemişgezek İlçesi Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart secimlerinde tekrardan Belediye Başkanı seçildi.

Metin Levent Yıldız, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Çemişgezek Belediyesi

Çemişgezek Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Çemişgezek Belediyesi

Tepebaşı Mah. Bademli Sokak No: 9
62600 Çemişgezek / Tunceli

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.