Feribot süresini 10 dk düşürdük

Çemişgezek-Elazığ feribot süresi 10 dakikaya düştü

Keban barajındaki en geniş alanda hizmet veren feribot güzergahı Yemişdere’ye taşınarak en kısa güzergaha taşındı.Büyük feribot ile özellikle kış aylarındaki fırtınalı günlerde güvenli yolculuk adına önemli bir adım atıldı.Feribot sefer sayısı, gece seferleri ve en önemlisi “zamanında hareket et” sloganı geliştirildi.Ulaşım alanındaki en büyük gelişim ve değişim diyebileceğimiz 11 kilometre yol yapım ve genişletme çalışması Çemişgezek’teki ulaşım sorunu ortadan kaldırılmıştır.

Çemişgezek halkının çilesi haline gelen 45 dakikalık feribot  süresini bizim dönemimizde daha konforlu feribotlarımızla mesafeyi 10 dakikaya düşürdük.