10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

10 Ocak 2021 14:58 Çemişgezek Belediyesi 486

BAŞKAN YILDIZ'DAN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent YILDIZ  İdareciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan İdareciler günü münasebetiyle  mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Sayın Metin Levent YILDIZ  mülki idare amirlerinin gününü kutladı.

Başkan YILDIZ  İdareciler Günü mesajında, “Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle görev yapan, devletimizle vatandaşımız arasındaki bağı kuvvetlendirip, ülkemizin gelişmesi ve değişmesi için çaba sarf eden , tüm Mülki İdare Amirlerimizin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.