23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan 2019 15:23 Çemişgezek Belediyesi 1918

Çemişgezek Belediye Başkanımız Sn.Metin Levent Yıldız 23 Nisan kutlamalarına katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlandı.

Kutlama töreni ilk olarak saat 09.30’da Atatürk Anıtı’na Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait çelengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Demir tarafından sunulması ile başlandı.

Kutlama programı daha sonra saat 10.00’da İlçe Hükümet konağın'da gerçekleştirildi. Kutlama programına Sayın Kaymakamımız Harun Kazez,Çemişgezek Belediye Başkanımız Metin Levent Yıldız,Cumhuriyet Başsavcısı Kübra Çopur, Kamu kurum ve kuruluşların amirleri,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlandı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vural Berker yaptı. Kutlama törenleri öğrenci şiirleri, halk oyunları gösterisi ve öğrencilerin hazırlamış olduğu gösterilerle devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçemiz okulları arasında yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile kutlama programı sona erdi.