24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA PROGRAM DÜZENLENDİ

24 Kasım 2023 14:29 Çemişgezek Belediyesi 397

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde  program düzenlendi.

Düzenlenen programa;  İlçe Kaymakamı Sn. Cüneyt Zor, Belediye Başkanı Sn. Metin Levent YILDIZ, Cumhuriyet Savcısı Sn. Mustafa Şahin,Kurum amirleri okul yöneticileri ve  öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasınin ardından öğrenciler günün anlamıyla ilgili şiirlerini okudu.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına konuşma Payamdüzü Ögretmeni Abide San  tarafından yapıldı.

Adaylıkları kaldırılan, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin merasiminin ardından, "Öğretmen" temalı yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri verildi.

• Etiketler