29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇEMİŞGEZEK'TE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI

29 Ekim 2021 15:54 Çemişgezek Belediyesi 545

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yıldönümü  Çemişgezek'te çoşkuyla kutlandı.

Hava yağışı sebebiyle kapalı spor salonunda yapılan proğrama Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç,Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız,kamu kurum amirleri, gaziler, Polis, Askeri Erkan, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen proğram saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.Çemişgezek Kaymakamı Sn.Önder Koç ve Belediye Başkanı Sn.Metin Levent Yıldız törene katılanların bayramını kutladı.
Çemişgezek Kaymakamı Sayın Önder Koç  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi

Öğrencilerin günün anlamıyla ilgili gösteri ve şiirlerin okunduğu törende , Cumhuriyet temalı şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile tören sonunda tebrikleri kabulü ile etkinlikler sona erdi.