30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇEMİŞGEZEK’TE TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos 2020 16:23 Çemişgezek Belediyesi 818

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98.yıldönümü kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıldönümü  Çemişgezek’te  törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98.yıldönümü nedeniyle Çemişgezek hükümet konağı önünde tören düzenlendi. Törene Çemişgezek Kaymakamı Mehmet Güder , Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ve İlçe protokolü katıldı.

Çemişgezek Hükümet Konağı önünde saat 10.30'da Çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Törenin ardından   şehit edilen güvenlik korucusu Duran Aslan’ın Vişneli Köyündeki kabri ziyaret edildi.