5 BİN AĞACIN KÖKLERİ AÇILARAK BAKIMLARI YAPILDI

16 Haziran 2020 08:33 Çemişgezek Belediyesi 1023

5 BİN AĞACIN BAKIMLARI YAPILIYOR

ÇEMİŞGEZEK YEŞİLLENECEK
Çemişgezek Belediyesi tarafından ilçede yeşillendirme çalışmaları kapsamında dikillen  5000 ağaçın kökleri açılıyor.
Çalışmaları yakından inceleyen Çemişgezek Belediye Başkanımız Metin Levent Yıldız'' İlçemizin daha temiz ve yeşil bir görünüm kazanması için yol kenarlarına ve boş alanlara ağaç dikimi çalışmaları ve ağaç köklerini açma çalışmaları devam edecek. 7'den 70'e hepimizin çevreye duyarlı olması gerekiyor. Hayat, çevremiz yeşil olduğunda ve ağaçlarla dolduğunda daha güzel olur" dedi.