50 YATAKLI KONAKLAMA PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

01 Temmuz 2020 15:05 Çemişgezek Belediyesi 2545

50 YATAKLI 5 YILDIZLI OTEL

50 YATAKLI BEŞ YILDIZLI OTEL STANDARDIN DA  KONAKLAMA AMAÇLI HİZMET BİNASI ,TESİSİ

Geçtiğimiz günlerde yüklenici firmaya yer teslimi yapılan ;Tepebaşı mahallemizde eski askerlik şubesi bitişiğin deki araziye GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI tarafından  toplam 2. 809 metre karelik alana Bodrum+5 katlı 50 yatak dan oluşan 3.300 metre kare kapalı alana sahip olacak konaklamak amaçlı hizmet binasının yapımına bugün itibari ile iş makinaları temel kazılarına başladı. İnşaallah 2020 yılının sonunda yapımı tamamlanıp hizmet vermeye başlayacaktır.